Litebit vs Bitvavo. Voor welke crypto exchange kies jij?

Uncategorized

Je hebt het een en ander geleerd over crypto, dan is de belangrijke vraag: voor welke crypto exchange ga jij kiezen? Wat is nou de beste crypto exchange? Wanneer jij als beginner op zoek bent naar de beste crypto exchange om (beleggen) in te gaan komen er vaak veel vragen over. Waar moet ik nu eigenlijk mijn geld insturen? Welke crypto exchanges zijn betrouwbaar? Daarom is het slim om exchanges te vergelijken: LiteBit vs Bitvavo.

De voordelen van LiteBit

LiteBit is één van de eerste Nederlandse crypto exchanges. Het platform groeide snel, waarbij je de keuze hebt uit 42 verschillende cryptomunten. Daarbij zit er een built in wallet in dit platform waardoor je niet zelf hoeft te zorgen voor een wallet.

Daarbij zijn de kosten van LiteBit vrij hoog. De transactiekosten bedragen tussen de 1% en 2% per transactie, met eventuele bijkomende kosten. Dit komt omdat LiteBit opereert als een broker, je koopt de crypte namelijk direct van LiteBit.

De voordelen van Bitvavo

Bitvavo is eveneens een Nederlanders platform. Dit platform is eenvoudig in gebruik waarbij 58 cryptomunten te verhandelen zijn. Daarbij zijn de kosten erg lang. Dit is namelijk 0,25% per transactie. Dit is het goedkoopste binnen Nederland.

Je kan vinden dat het aanbod munten laag is. Maar LiteBit vs Bitvavo, dan staat Bitvavo bovenaan. De grootste en meest bekende cryptomunten zijn hier verkrijgbaar.

Litebit vs Bitvavo op het gebied van hackers

LiteBit is in het verleden al drie keer gehackt, Bitvavo daarentegen nog geen enkele keer. Dit kan zorgen voor het verminderen van het veiligheidsgevoel. Dit kan zeker meespelen of doorslaggevend zijn voor jouw keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *