Laurier

Uncategorized

Ben je van plan om een nieuwe haag in je tuin te plaatsen? Dan is het zeker de moeite waard om over een Laurier haag na te denken. Zo zijn er verschillende soorten Laurier hagen, maar alleen jij kiest welke haag het beste bij jouw tuin past. Een Laurier plaatsen biedt veel voordelen voor je tuin en is daarnaast ook nog eens erg mooi.

Een voordeel van de Laurierkers is dat ze allemaal wintergroen zijn en vaak ook nog eens goed winterhard. Als je het hele jaar wilt genieten van een groene haag die altijd vol staat, dan is de Laurier zeker geschikt.

Maar wat ook een groot voordeel is, is dat de Laurierhaag dat je in de winter beschermd bent tegen inkijk van mensen buiten of je buren. Vooral als je veel waarde hecht aan privacy, dan is de Laurierhaag een uitstekende keuze.

Laurierhaag kweken

Laurierplanten om een hagenplant te kweken is gewoon heerlijk! Het zijn sfeervolle planten die een leuke uitstraling geven. Het grote voordeel van de laurierplant is dat ze niet alleen mooi groeien maar ook heel erg lang meegaan. De plant blijft maar door gaan en vraagt weinig aandacht. Dat betekent dat ze eigenlijk altijd goed staan tegen de tijd en dat ze het niet erg vinden om ook aan iets blootstelling in de zon of schaduw te geven. De laurierhagen groeien ook heel erg dicht en hebben geen andere kleurplanten nodig.

Tegenwoordig zie je deze planten niet meer alleen in groene en bonte tuinen. Ook op kantoren zie je ze vaak en ook wel in de stad.  Dat heeft er allemaal mee te maken dat ze niet te groot worden, ook niet als ze in een plantpot staan.

Het kweken van een laurierplant is ook nog zo mooi dat jij ze gemakkelijk zelf kunt planten. Dat heeft er allemaal mee te maken dat de planten niet zo hoog groeien. Het zijn gewone tuingrondplanten die je overal kunt plaatsen. Daarom kan jij ze zelfs in je eigen tuin of op je balkonnetje zetten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *