Een pubquiz als bedrijfsuitje

Feest

Wil je graag iets leuks doen met jouw collega’s, maar weet je niet zo goed wat? Je wil natuurlijk niet elk jaar hetzelfde doen, maar iets unieks bedenken om jouw collega’s te bedanken voor hun harde werk. Tegenwoordig zien we steeds vaker een pubquiz bedrijfsuitje die je met tot wel duizend mensen kunt spelen.

Hoe werkt een pubquiz?

Een pubquiz bedrijfsuitje van Flitz Events vindt zich online plaats. Je kunt dan vanuit je eigen woonkamer meespelen op jouw tablet, telefoon of laptop. De quiz wordt gepresenteerd door een professionele host, via een livestream die je vanuit huis bij kunt wonen. Er zijn allemaal verschillende rondes met vragen. Zo is er onder andere een ronde met open vragen en een met meerkeuzevragen, maar ook een muziekronde. Een voordeel van zo’n pubquiz is dat je de vragen kunt afstemmen op bijvoorbeeld de expertise van jouw bedrijf.

Thema’s

Een pubquiz kan geheel worden gepersonaliseerd naar jouw wensen. Zo kun je niet alleen de vragen over bepaalde onderwerpen laten gaan, maar kun je ook een algeheel thema voor de pubquiz bepalen. Zo is er de optie De Haagse PubQuiz, maar ook een Oliebollen Quiz, Kerstballen Quiz of Nieuwjaars Quiz.

Naast dat de quiz geheel te personaliseren is, is het relatief goedkoop. Je hoeft namelijk geen ruimte te huren om te quiz te houden, maar iedereen kan het vanuit zijn of haar eigen huis bijwonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *